»  بیشتر بدانید   »   زمان سمپاشی درختان میوه

زمان سمپاشی درختان میوه

در زیر ۲۰ نکته مهمی که برای سمپاشی زمستانه باید مورد توجه قرار گیرد به اختصار ذکر می شود:

سمپاش زمستانه را بعد از انجام هرس درختان انجام دهید.

حداقل یک هفته قبل از تورم جوانه ها عملیات سمپاشی را انجام دهید.

سمپاشی را ترجیحاً با سمپاشهای موتوری و پشت تراکتوری انجام دهید و حتی المقدور از سمپاشهای پشتی به علت کارایی کمتر استفاده نکنید.

سمپاشی باید به گونه ای باشد که محلول سمی مثل قطرات باران از روی شاخه درختان به پایین بچکد.

تنه درختان از شاخه ها هم مهمتر است. پس سمپاشی تنه درختان و حتی سایه انداز درختان را هم فراموش نکنید.

برای سمپاشی از مخلوط روغن ولک و یک سم حشره کش- کنه کش مانند دورسبان استفاده نمایید.

برای اجتناب از دفعات سمپاشی می توانید از یک سم قارچکش- باکتری کش مانند مخلوط بردو یا اکسی کلرور مس هم استفاده کنید.

در صورت تورم جوانه ها از یک قارچ کش پیش گیری کننده مانند کولیس استفاده کنید بخصوص در باغات هلو و شلیل.

میزان مصرف روغن ولک ۲ درصد( ۲ لیتر در صد لیترآب) است .اما برای تأخیر در جوانه زنی درختان در جهت جلوگیری از سرمازدگی میزان روغن را می توانید بین ۴-۲ درصد بکار ببرید.

قبل از مصرف روغن یا سموم ابتدا آنها را در مقداری آب ولرم به خوبی حل نمایید و سپس در مخزن سمپاش بریزید.

قبل از مصرف سموم و یا روغن به تاریخ مصرف محصول دقت نمایید.

فاصله سمپاشی تا بارندگی از ۲۴ ساعت کمتر نباشد اما فاصله سه روز مناسب است.

در هنگام سمپاشی و برای جلوگیری از آسیب سموم حتماً از دستکش، کلاه، عینک،لباس کار، ماسک و عینک و حتی چکمه استفاده نمایید.

در حین عملیات سمپاشی از هرگونه خوردن و آشامیدن پرهیز نمایید.

پس از پایان عملیات سمپاشی، خوردن یک لیوان شیر از توصیه های دیگر ما برای شماست.

نکته:

پس از پایان سمپاشی مخزن سمپاشها را به دقت بشویید.

از بکار بردن مخلوط های سم باقیمانده در سمپاشها که برای مدت طولانی باقی مانده است پرهیز کنید.

لطفاً از ریختن باقیمانده مخلوط های سمی در آبهای زیرزمینی و یا آبهای روان اکیداً خودداری نمایید.

در صورتی که پس از سمپاشی احساس سردرد، سرگیجه و تهوع داشتید سریعاً به پزشک مراجعه نمایید.

قبل از عملیات سمپاشی با کارشناسان مربوطه مشورت نمایید.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *